Me

Marketing empowered kan blive din marketing-partner for kompetent bistand til rådgivning og eksekvering i forbindelse med processer og projekter på ad hoc time-basis eller over en aftalt periode.

Marketing empowered er opstået på baggrund af mange års erfaring med opbygning af in-house kommunikations- og marketingafdelinger i Nordjylland med drift og eksekvering inden for hele paletten af kommunikation, PR og marketing i national og international kontekst. 

Erfaringen hos Marketing empowered er stærk særligt inden for IKT-branchen med kommunikation for high-tech virksomheder og marketing for brands i kritiske faser. 

I forhold til tech-virksomheder er der et udpræget behov for forståelse af komplekse teknologier, produkter og markeder i en ligeledes meget dynamisk oftest internationalt orienteret marketingkontekst. Det er en opgave, som for almindelige ”mainstream” marketing profiler/bureauer kan være vanskelig at løfte. Udfordringen løses med fordel på baggrund af forståelse og læring rekvireret indefra hos tech-virksomheder, hvilket er tilfældet hos Marketing empowered. 

Marketing empowered er opstået med afsæt i faglig passion, præcision og indgående forståelse for kommercielle forretningsmodeller.