Strategisk rådgivning

Marketing empowered kan agere jeres uvildige rådgiver i forhold til investeringer på marketing og garant for den mest effektive eksekvering. Der rådgives ud fra jeres præmisser og ambitioner, samt tiltag anbefales ud fra jeres potentiale og ønsker.

Det kan være rådgivning på strategisk plan med konkret levering af strategi for periode op mod forretningsstrategien med tids-, budget- og handleplaner; portefølje af aktiviteter og årshjul til understøttelse; valg af samarbejdspartnere: in-house vs. outsourced organisering samt endelig KPI’er til at evaluere undervejs.    

Marketing empowered rådgiver ud fra:

  • Mange års erfaring fra in-house marketing afdelinger og dermed forståelse for, hvorledes disciplinen skal spille op mod virksomhedens forretningsmodel og i samspil med øvre strategier.
  • Et bredt kendskab til eksterne samarbejdspartnere/specialister og bureauer i DK – deres prisleje og resultater gennem tid. 
  • Kendskab til virksomhedsledelse indefra og dermed anerkendelse af samspillets betydning, herunder behovet for integrerbare løsninger og eksekveringsmodeller op mod salgs-, HR og udviklingsafdelinger.

Sustainability matters.