SerEnergy Website

Hjemmesidens mål var at kommunikere til SerEnergy’s mangeartede interessenter og agere platform for primært virksomhedens kommercialisering men også at introducere SerEnergy på corporate level og kommunikere for employer branding.

Sidens visuelle udtryk skulle reflektere og positionere SerEnergy ud fra en overvejende brug af egne billeder og reference til cases, fra SerEnergy’s kundedatabase og de forskellige segmenter, som anvender SerEnergy’s løsninger. Der er lagt vægt på et overskueligt brugerdesign og fængende, præcis tekstforfatning.

Gå til hjemmesiden her:  http://serenergy.com

Services
Projektledelse, Kommercialisering, produkt marketing, Employer Branding, Designlinjer, Webdesign, Corporate Presentation, SEO

Virksomhed
SerEnergy

Rolle
Marketing Konsulent, projektleder & tekstforfatter

Periode
2020-

Vi har valgt at samarbejde med Jane, da hun er en stærk profil og erfaren med at drive marketing for B2B tech virksomheder. Det har været vigtigt for os med en rådgivning og eksekvering i øjenhøjde, og her kan vi mærke, at Janes baggrund fra lignende virksomheder kommer godt i spil i forhold til forståelsen for vores målgrupper og forretningsmodel. Hun brænder for sit arbejde, er meget handlekraftig og leverer både professionelle løsninger og gode resultater.

John Lindegaard Kjær, Sales & Marketing Director, SerEnergy