GomSpace Website

Hjemmesidens mål var at kommunikere til GomSpace’s mangeartede interessenter og agere platform for såvel employer branding, investor relations samt understøtte salg.

I en fase to blev der indlagt kundeportal, og websitet blev løbende opdateret med cases, beskrevne og dokumenterede forretningsområder samt udvidet med portal til at understøtte investorkommunikation. Ligeledes var der stor vægt på at siden skulle feede fra Twitter og være distributionskanal for pressemeddelelser for herved at sikre synergi i PR samt indfri lovkrav om transparens og øjeblikkelig kommunikation til investorer.

Sidens visuelle udtryk skulle reflektere og positionere GomSpace ud fra en overvejende brug af egne billeder, suppleret med fotos i et mix af renderinger og teknologiorienterede billeder. Der er lagt vægt på et overskueligt brugerdesign og fængende, præcis tekstforfatning.

Gå til hjemmesiden her: http://gomspace.com

Services
Projektledelse, Employer Branding, Investor Relations Communication, Designlinjer, Webdesign, Corporate Presentation, SEO, KPI rapportering

Virksomhed
GomSpace

Rolle
Marketing Manager, projektleder & tekstforfatter

Periode
2016-2019

Jane er meget passioneret omkring sit arbejde, og det driver hendes ambitioner og resultater langt samtidig med at det motiverer folk omkring hende. Det er aldrig kedeligt at samarbejde med Jane.

Lars Krogh Alminde, CCO GomSpace