Space-talk event på GomSpace

I 2018 opfordrede flere lobbyist organisationer og ESA hele verdenen til at sætte fokus på formidling om rummet og rumfartsteknologi. GomSpace valgte at sætte en seriøs dagsorden for formidling til Hr. og fru Danmark, unge og børn.

Eventen blev afholdt på GomSpace’s HQ i Aalborg i efteråret 2018 – en festlig dag, hvor dørene blev åbnet for offentligheden og mere end 1.000 besøgende kom forbi til rundvisning, paneldebat med blandt andet Andreas Mogensen og højt profilerede formidlere, der alle bidrog til en god interessant formidling for rumfartsteknologi og kommercialisering heraf. Der var formiddag og eftermiddag besøg fra folkeskoler og gymnasieklasser, som deltog i forskellige oplæg, VR og en masse både informativ og sjov underholdning.

Arrangementet blev markedsført via website og kommunikation primært på de sociale medier og der var udsolgt af billetter meget hurtigt. Arrangementet gav desuden anledning til intensiv PR for såvel GomSpace, nanosatellitløsninger, som rumfartsområdet i al almindelighed.   

Se bl.a. website med program og teaser på website her: http://spacetalks.gomspace.com/spacetalk-2018.aspx

Services
Event ledelse, Kampagne, Website, PR og Marketing

Virksomhed
GomSpace

Rolle
Marketing Manager, Event & kampagne Management, Projektleder og Website

Periode
2018

GomSpace har haft stor glæde af Janes handlingskraft, eksekveringer og velskabte resultater gennem 3 år, hvor hun har været vores marketingchef. Hun har bidraget med en stærk faglig engageret indsats for opbygningen af vores marketing samt kommunikation generelt omkring vores teknologi, navn og brand i en kritisk krævende fase.

Niels Buus, CEO GomSpace